Edströms Centerless Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall utföra precisionsslipning, mekanisk bearbetning samt maskinförsäljning inom verkstadsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Edströms Centerless Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Edströms Centerless Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1996-02-27 så skapades Edströms Centerless Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Edströms Centerless Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Edströms Centerless Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556529-6570 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är Edströms Centerless Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Edströms Centerless Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-378850 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Edströms Centerless Aktiebolag är Edström, Hans Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Edström, Malena Layla Kristina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Bengt Anders som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .