Ölmstad Trä Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Ölmstad Trä Aktiebolag är ett bolag som finns i Jönköping. I Ölmstad Trä Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fritsell, Erik Börje som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Fritsell, Marianne Ingrid som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Fritsell, Karl Magnus Birger som är född 1920 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Leif Harald som är född 1950 och har titeln Revisor, Grimäng, Anna Viktoria Margareta som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Ölmstad Trä Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ölmstad Trä Aktiebolag på telefon 036-395780.

Bolaget skall bedriva handel med restprodukter från träbearbetning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ölmstad Trä Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ölmstad Trä Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ölmstad Trä Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Ölmstad Trä Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ölmstad Trä Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ölmstad Trä Aktiebolag har 556530-5777 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.