Enghardt & Gustavsson Transport AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Enghardt & Gustavsson Transport AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Enghardt & Gustavsson Transport AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

Enghardt & Gustavsson Transport AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556530-8870.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 036-371113 alternativt besöka eller skicka post till Enghardt & Gustavsson Transport AB på följande adress Lillsvängen 9, 564 32, Bankeryd.

Enghardt & Gustavsson Transport AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Enghardt & Gustavsson Transport AB så sitter följande personer i styrelsen: , Enghart, Bernt Jean Ingemar som är född 1942 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva flyttningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.