Ackumulator och Batteri Teknik i Gränna AB

Jönköpings län

Information

Ackumulator och Batteri Teknik i Gränna AB är en verksamhet som finns i Jönköping. I Ackumulator och Batteri Teknik i Gränna AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gumaelius, Jan Erik som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Gumaelius, Sten Enar som är född 1929 och har titeln Suppleant, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ackumulator och Batteri Teknik i Gränna AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ackumulator och Batteri Teknik i Gränna AB på telefon 0390-30313.

Bolaget skall idka handel med ackumulatorer, batterier, laddare, anläggnings- och byggprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ackumulator och Batteri Teknik i Gränna AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ackumulator och Batteri Teknik i Gränna AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ackumulator och Batteri Teknik i Gränna AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Ackumulator och Batteri Teknik i Gränna AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ackumulator och Batteri Teknik i Gränna AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Gumaelius, Jan Erik -Gumaelius, Sten Enar

Ackumulator och Batteri Teknik i Gränna AB har 556532-5726 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.