CIAD Förvaltning AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns CIAD Förvaltning AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. CIAD Förvaltning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

CIAD Förvaltning AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556534-2382.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till CIAD Förvaltning AB på följande adress Momarken 7, 556 50, Jönköping.

CIAD Förvaltning AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I CIAD Förvaltning AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Lyckvind, Carina Birgit Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant , Wilsander, Andreas Dicky som är född 1974 och har titeln Suppleant , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta aktier och värdepapper, fastigheter och inventarier inom mekanisk verkstad samt idka därmed förenlig verksamhet.