Skrotfrag i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Skrotfrag i Jönköping AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Skrotfrag i Jönköping AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Skrotfrag i Jönköping AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556534-7258.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 036-363220 alternativt besöka eller skicka post till Skrotfrag i Jönköping AB på följande adress Målöv. 11, 562 42, Taberg.

Skrotfrag i Jönköping AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Skrotfrag i Jönköping AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Johansson, Lars Paul som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva handel med skrot och skrotning av bilar, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.