Junefeldts Maskinservice AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva import och försäljning av traktorer, reservdelar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Junefeldts Maskinservice AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Junefeldts Maskinservice AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1996-10-22 så skapades Junefeldts Maskinservice AB och verksamheten är har F-skattsedel Junefeldts Maskinservice AB har haft det sedan 1997-01-01.

Junefeldts Maskinservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556535-1912 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är Junefeldts Maskinservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Junefeldts Maskinservice AB så går det att nå dem via telefon på 070-3374228 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Junefelt, John Erik Magnus

Följande personer är på något sätt aktiva inom Junefeldts Maskinservice AB är Lejon, Sven Rolf Tage som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Junefelt, John Erik Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars Gerhard som är född 1955 och har titeln Suppleant, Huzell, Catarina Elisabet Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .