Åslunds Plastindustri Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning plastprodukter, utföra konsultverksamhet inom plasttillverkningsområdet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åslunds Plastindustri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Åslunds Plastindustri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1996-10-18 så skapades Åslunds Plastindustri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Åslunds Plastindustri Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Åslunds Plastindustri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556535-2423 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är Åslunds Plastindustri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Åslunds Plastindustri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 054-534965 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åslunds Plastindustri Aktiebolag är Åslund, Curt Åke Evert som är född 1931 och har titeln VD, Åslund, Curt Åke Evert som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Oskar Gunde som är född 1943 och har titeln Suppleant, Nilsson, Berit Katarina som är född 1965 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .