Powel Energy Management AB

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter Powel Energy Management AB. Det finns flera verksamheter som liknar Powel Energy Management AB i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Powel Energy Management AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jönköpings län.

Sedan 1997-06-13 så har Powel Energy Management AB varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Powel Energy Management AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Powel Energy Management AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Ö. Storg. 67, 553 21, Jönköping. Vi ni istället prata med Powel Energy Management AB så kan ni göra det på 036-344900.

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av dataprogramvaror för energiförsörjning, industri och förvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Dencker, Carl Thobias som är född 1968 och har titeln Extern VD, Benum, Bård som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rötting, Tom Are som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Solem, Frode som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Säther, Öystein som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Utus, Bård Olav som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESKPMG AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Olof som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Benum, Bård -Säther, Öystein Firman tecknas i förening av -Rötting, Tom Are -Solem, Frode -Utus, Bård Olav Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Powel Energy Management AB har 556543-3983 som sitt organisationsnummer.