Ejdeblads Utveckling AB

Jönköpings län

Information

556549-5974 är organisationsnummer för verksamheten Ejdeblads Utveckling AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ejdeblads Utveckling AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Ejdeblads Utveckling AB finns i.

Ejdeblads Utveckling AB har varit registrerat sedan 1997-12-08 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ejdeblads Utveckling AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Ejdeblads Utveckling AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ejdeblads Utveckling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ejdeblad, Olof Karl Anders Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas.

Vill ni komma i kontakt med Ejdeblads Utveckling AB så kan ni göra det på telefon genom 036-168500 eller genom brev på följande adress:
Kompanig. 36, 553 05, Jönköping

Föremålet för bolagets verksamhet är att genom entreprenad förvalta fastigheter åt fastighetsägare främst inom köpcentrumsbranschen men även inom kontors- och industribranscherna jämte därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget bedriva konsult- och utbildningsverksamhet inom strategi-, management- och fastighetsekonomiområdet, äga och förvalta fast egendom samt handel med och förvaltning av lös egendom såsom anläggningstillgångar och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ejdeblads Utveckling AB och det är Ejdeblad, Olof Karl Anders som är född 1953 och har titeln VD, Ejdeblad, Olof Karl Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ejdeblad, Gun Elisabet som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bardh, Kent Björn Helge som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,