Henrik Fredrikssons Fastighetsförvaltning AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Henrik Fredrikssons Fastighetsförvaltning AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Henrik Fredrikssons Fastighetsförvaltning AB är ett av dem. Statusen för Henrik Fredrikssons Fastighetsförvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

Henrik Fredrikssons Fastighetsförvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-12-22. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Henrik Fredrikssons Fastighetsförvaltning AB ska trivas.

I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Henrik Fredrikssons Fastighetsförvaltning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-04-12.

Idag är Henrik Fredrikssons Fastighetsförvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Henrik Fredrikssons Fastighetsförvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-711820.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. Ordförande saknas..

De som är på något sätt har med Henrik Fredrikssons Fastighetsförvaltning AB är Rosenquist, Conny Evert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Kerstin Elisabet som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lilja, Mats Rune Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Henrik Fredrikssons Fastighetsförvaltning AB har 556550-2258 som sitt organisationsnummer.