Triator Beslag & Verktyg i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Triator Beslag & Verktyg i Jönköping AB är ett företag som finns i Jönköping. I Triator Beslag & Verktyg i Jönköping AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Ulf Håkan Roger som är född 1963 och har titeln VD, Karlsson, Ulf Håkan Roger som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sture Ove Ingemar som är född 1935 och har titeln Suppleant, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Triator Beslag & Verktyg i Jönköping AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Triator Beslag & Verktyg i Jönköping AB på telefon 036-187110.

Bolaget skall bedriva grossistverksamhet och försäljning av beslag och verktyg samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Triator Beslag & Verktyg i Jönköping AB av bolagstypen Aktiebolag.

Triator Beslag & Verktyg i Jönköping AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Triator Beslag & Verktyg i Jönköping AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Triator Beslag & Verktyg i Jönköping AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Triator Beslag & Verktyg i Jönköping AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Triator Beslag & Verktyg i Jönköping AB har 556551-4949 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.