Golvspecialisten i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Golvspecialisten i Jönköping AB är ett företag som finns i Jönköping. I Golvspecialisten i Jönköping AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundberg, Jan Per-Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Björn Lars-Olof som är född 1951 och har titeln Suppleant, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Modén, Torsten Oskar Peder som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Golvspecialisten i Jönköping AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Golvspecialisten i Jönköping AB på telefon 070-8174500.

Bolaget skall bedriva försäljning, leverans och renovering av golv och väggmaterial till privat och offentlig miljö, med läggningsservice samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Golvspecialisten i Jönköping AB av bolagstypen Aktiebolag.

Golvspecialisten i Jönköping AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Golvspecialisten i Jönköping AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Golvspecialisten i Jönköping AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Golvspecialisten i Jönköping AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Golvspecialisten i Jönköping AB har 556551-5581 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.