Mats Nyströms Maskin AB

Jönköpings län

Information

Mats Nyströms Maskin AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Mats Nyströms Maskin AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mats Nyströms Maskin AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Mats Nyströms Maskin AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1998-01-16. Men sedan 1998-01-01 så har Mats Nyströms Maskin AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mutterv. 3, 553 02, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mats Nyströms Maskin AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-312180.

Jönköping arbetar för att verksamheter som Mats Nyströms Maskin AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mats Nyströms Maskin AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva handel med trädgårdsmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mats Nyströms Maskin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Svensson, Stig Lennart -Svensson, Stig Magnus Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mats Nyströms Maskin AB och det är följande personer, Nyström, Mats Göte som är född 1959 och har titeln VD, Nyström, Mats Göte som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Stig Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Stig Lennart som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Petersson, Jörgen Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Mats Nyströms Maskin AB är 556551-7967.