ObjektLyft i Gränna Aktiebolag

Jönköpings län

Information

ObjektLyft i Gränna Aktiebolag är ett bolag som finns i Jönköping. I ObjektLyft i Gränna Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Jan Erik Roland som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arnesson, Per-Olof Arne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnesson, Per Andreas som är född 1974 och har titeln Suppleant, Ahlriksson, Bo Samuel Lennart som är född 1973 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med ObjektLyft i Gränna Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå ObjektLyft i Gränna Aktiebolag på telefon 0390-30138.

Bolaget skall bedriva innovationsverksamhet samt tillverka och försälja lyftanordningar, höj- och sänkbara tak samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är ObjektLyft i Gränna Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

ObjektLyft i Gränna Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

ObjektLyft i Gränna Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och ObjektLyft i Gränna Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ObjektLyft i Gränna Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

ObjektLyft i Gränna Aktiebolag har 556555-7609 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.