Personförsäkringar i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Personförsäkringar i Jönköping AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Personförsäkringar i Jönköping AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Personförsäkringar i Jönköping AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Personförsäkringar i Jönköping AB har haft sedan 1998-01-01. Personförsäkringar i Jönköping AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Personförsäkringar i Jönköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Spånhultsv. 6, 562 31, Norrahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-371130.

Jönköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Personförsäkringar i Jönköping AB Privat, ej börsnoterat.

Personförsäkringar i Jönköping AB har idag 556558-9255 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Personförsäkringar i Jönköping AB

Bolaget skall bedriva försäljning av försäkringsprodukter samt konsultverksamhet avseende företagsstrategier och företagsledning och därmed förenlig verksamhet.

I Personförsäkringar i Jönköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dentler, Ingrid Anitha som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Dentler, Inge Karl Gustaf som är född 1941 och har titeln Suppleant, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .