Statte Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter Statte Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Statte Aktiebolag i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Statte Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jönköpings län.

Sedan 1998-09-24 så har Statte Aktiebolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Statte Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Statte Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Dunkehallav. 6, 553 13, Jönköping. Vi ni istället prata med Statte Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva konsultativ läkarverksamhet, handel med konst och värdepapper och samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Irding, Lars Staffan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Irding, Kerstin Jeannette Marie H som är född 1954 och har titeln Suppleant, Engdahl, Stefan Rolf som är född 1967 och har titeln Revisor, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Irding, Kerstin Jeannette Marie H -Irding, Lars Staffan .

Statte Aktiebolag har 556560-5671 som sitt organisationsnummer.