ESLAB AB (mc Donald´s)

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och ESLAB AB (mc Donald´s) är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ESLAB AB (mc Donald´s) är ett av dem. Statusen för ESLAB AB (mc Donald´s) är att Bolaget är aktivt.

ESLAB AB (mc Donald´s) är ett Aktiebolag och skapades 1998-11-23. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ESLAB AB (mc Donald´s) ska trivas.

ESLAB AB (mc Donald´s) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva snabbmatsrestaurang och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ESLAB AB (mc Donald´s) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är ESLAB AB (mc Donald´s) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med ESLAB AB (mc Donald´s) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-302600.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med ESLAB AB (mc Donald´s) är Eriksson, Nils Gunnar Stefan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lena Kristina som är född 1972 och har titeln Suppleant, Lilja, Mats Rune Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

ESLAB AB (mc Donald´s) har 556562-7626 som sitt organisationsnummer.