R.D.S produkter AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning, agentur, åter- försäljning, legotillverkning avseende materialhantering för transportverksamhet samt ventilationsprodukter för byggnader och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för R.D.S produkter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är R.D.S produkter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1998-12-21 så skapades R.D.S produkter AB och bolaget är har F-skattsedel R.D.S produkter AB har haft det sedan 1999-01-01.

R.D.S produkter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556564-3276 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är R.D.S produkter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med R.D.S produkter AB så går det att nå dem via telefon på 036-127885 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom R.D.S produkter AB är Sjöö, Dennis Johan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöö, Roland Bennert som är född 1946 och har titeln Suppleant, Boiardt, Adam Kristian som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .