JIGAB Golv AB

Jönköpings län

Information

556564-5040 är organisationsnummer för verksamheten JIGAB Golv AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JIGAB Golv AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som JIGAB Golv AB finns i.

JIGAB Golv AB har varit registrerat sedan 1999-01-25 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JIGAB Golv AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

JIGAB Golv AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JIGAB Golv AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med JIGAB Golv AB så kan ni göra det på telefon genom 036-184780 eller genom brev på följande adress:
Granitv. 10, 553 03, Jönköping

Bolaget skall bedriva golvläggning av industrigolv samt övrig byggnadsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JIGAB Golv AB och det är Norén, Kjell Yngve som är född 1953 och har titeln VD, Norén, Kjell Yngve som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Frick, Hans-Göran Evert som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Thomas Nils-Erick som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Conny Ingemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Siv Anna Margareta som är född 1952 och har titeln SuppleantBardh, Kent Björn Helge som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,