Restaurang Oasen i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Restaurang Oasen i Jönköping Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Restaurang Oasen i Jönköping Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Restaurang Oasen i Jönköping Aktiebolag är momsregistrerat sedan2003-09-25 och har organisationsnummer 556565-0594.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 036-184807 alternativt besöka eller skicka post till Restaurang Oasen i Jönköping Aktiebolag på följande adress Sparvhöksg. 7, 556 11, Jönköping.

Restaurang Oasen i Jönköping Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-09-25.

I Restaurang Oasen i Jönköping Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Johansson, Joakim Christer som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Johansson, Per Christer som är född 1951 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.