Con Business System AB

Jönköpings län

Information

556567-5096 är organisationsnummer för verksamheten Con Business System AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Con Business System AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Con Business System AB finns i.

Con Business System AB har varit registrerat sedan 1999-04-13 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-11-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Con Business System AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-11-26.

Con Business System AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Con Business System AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Con Business System AB så kan ni göra det på telefon genom 0708-361111 eller genom brev på följande adress:
¤VALLMOSTIGEN ¤7 ¤, 561 39, Huskvarna¤huskvarna

Bolaget ska bedriva verksamhet med att äga och förvalta fast och lös egendom, handel med entreprenad- och industrimaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Con Business System AB och det är Sundberg, Bengt Jan Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Torbjörn som är född 1971 och har titeln Suppleant, Sandberg, Erik Arne Peter som är född 1961 och har titeln Revisor, Vätterstadens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,