XKLM i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

XKLM i Jönköping AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där XKLM i Jönköping AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. XKLM i Jönköping AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. XKLM i Jönköping AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till XKLM i Jönköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-306060.

Jönköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är XKLM i Jönköping AB Privat, ej börsnoterat.

XKLM i Jönköping AB har idag 556567-9973 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas. är den som för stunden ansvarar för XKLM i Jönköping AB

Bolaget skall bedriva försäljning, service och uthyrning av kontorsmaskiner samt försäljning av kontorsmaterial, handel med värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I XKLM i Jönköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jörnelius, Martin Jan Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölund, Nils Erik Tomas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .