M Alm & Co AB

Jönköpings län

Information

M Alm & Co AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som M Alm & Co AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

M Alm & Co AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

M Alm & Co AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1999-04-16. Men sedan 1999-01-01 så har M Alm & Co AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till FRIDHEMSVÄGEN 18, 553 02, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på M Alm & Co AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9999230.

Jönköping arbetar för att verksamheter som M Alm & Co AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för M Alm & Co AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom affärsutveckling, management och marknadsföring, handel med begagnade bilar och bildelar samt äga och förvalta aktier och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för M Alm & Co AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till M Alm & Co AB och det är följande personer, Alm, Olof Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Alm, Anna-Malin som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lilja, Mats Rune Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för M Alm & Co AB är 556569-1572.