Husqvarna Flytt- & Möbeltransport AB

Jönköpings län

Information

Husqvarna Flytt- & Möbeltransport AB är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Husqvarna Flytt- & Möbeltransport AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Husqvarna Flytt- & Möbeltransport AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Husqvarna Flytt- & Möbeltransport AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1999-05-07. Men sedan 1999-01-01 så har Husqvarna Flytt- & Möbeltransport AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Rosendalag. 4, 561 34, Huskvarna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Husqvarna Flytt- & Möbeltransport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-144681.

Jönköping arbetar för att bolag som Husqvarna Flytt- & Möbeltransport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Husqvarna Flytt- & Möbeltransport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall utföra flyttningar, transporter, magasinering av flyttgods samt städning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Husqvarna Flytt- & Möbeltransport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Husqvarna Flytt- & Möbeltransport AB och det är följande personer, Engelmann, Thomas Alf som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Engelmann, Inge Anna som är född 1934 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Bengt Anders som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Husqvarna Flytt- & Möbeltransport AB är 556570-0845.