Jönköpings Byggnads AB

Jönköpings län

Information

Jönköpings Byggnads AB är ett företag som finns i Jönköping. I Jönköpings Byggnads AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Lars Erik Albin som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Marcus Gustav som är född 1985 och har titeln Suppleant, Huzell, Catarina Elisabet Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jönköpings Byggnads AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jönköpings Byggnads AB på telefon 036-163095.

Bolaget skall äga och förvalta lös egendom, bedriva byggnads- verksamhet och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också bedriva tillverkning och försäljning av karosserier, karosseri- detaljer, kringutrustning samt service i anslutning till detta.

Idag är Jönköpings Byggnads AB av bolagstypen Aktiebolag.

Jönköpings Byggnads AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Jönköpings Byggnads AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Jönköpings Byggnads AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jönköpings Byggnads AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jönköpings Byggnads AB har 556570-4094 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.