Stormtrivs Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall utföra servicetjänster för hem och företag samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stormtrivs Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Stormtrivs Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1999-06-03 så skapades Stormtrivs Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Stormtrivs Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Stormtrivs Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556571-1552 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är Stormtrivs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Stormtrivs Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-359040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergström, Thomas -Hagelberg Storm, Åsa Lise-Lotte

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stormtrivs Aktiebolag är Hagelberg Storm, Åsa Lise-Lotte som är född 1961 och har titeln VD, Hagelberg Storm, Åsa Lise-Lotte som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedenborn, Ulla Kristina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Thomas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Ulf Holger Torsten som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Storm, Karl-Johan Torsten som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamotFalck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Revisor, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln RevisorDeloitte AB som är född och har titeln Revisor.