Mark & Trädgårdstjänst i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att inom bygg- och anläggningsbranschen utföra markanläggningsarbeten med egna och inhyrda maskiner, samt handel med varor inom samma bransch och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mark & Trädgårdstjänst i Jönköping AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Mark & Trädgårdstjänst i Jönköping AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1999-10-05 så skapades Mark & Trädgårdstjänst i Jönköping AB och företaget är har F-skattsedel Mark & Trädgårdstjänst i Jönköping AB har haft det sedan 2005-04-14.

Mark & Trädgårdstjänst i Jönköping AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-04-14

556572-6428 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är Mark & Trädgårdstjänst i Jönköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Mark & Trädgårdstjänst i Jönköping AB så går det att nå dem via telefon på 070-9161148 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mark & Trädgårdstjänst i Jönköping AB är Lithman, Jan-Åke som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson Lithman, Mats Erik Göran som är född 1963 och har titeln Suppleant, Henricsson, Magnus Lars Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .