Nya Moderna Hus i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556574-0494 är organisationsnummer för bolaget Nya Moderna Hus i Jönköping Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nya Moderna Hus i Jönköping Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Nya Moderna Hus i Jönköping Aktiebolag finns i.

Nya Moderna Hus i Jönköping Aktiebolag har varit registrerat sedan 1999-07-29 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nya Moderna Hus i Jönköping Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-16.

Nya Moderna Hus i Jönköping Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nya Moderna Hus i Jönköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hansen, Karl Johan Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med Nya Moderna Hus i Jönköping Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0383-20812 eller genom brev på följande adress:
Bockaberg, 570 10, Korsberga

Bolaget skall bedriva tillverkning av prefabricerade garage och enklare prefabricerade hus samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nya Moderna Hus i Jönköping Aktiebolag och det är Hansen, Karl Johan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kjell, David Mikael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars Gilbert som är född 1943 och har titeln Revisor, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,