Avokado Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget ska sälja och genomföra golfarrangemang till privatpersoner och företag, erbjuda konsulttjänster inom försäljning, marknadsföring och PR, bedriva verksamhet som arrangör av tävlingar, konferenser, företagsträffar, samt bedriva försäljningsverksamhet på mässor, utställningar, även i form av torghandel, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Avokado Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Avokado Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1999-09-28 så skapades Avokado Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Avokado Aktiebolag har haft det sedan 2003-05-15.

Avokado Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-05-15

556575-6409 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är Avokado Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Avokado Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-8132510 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Avokado Aktiebolag är Lindberg, Richard Martin Andreas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallberg, Sara Johanna som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Thunborg, Oskar Levi Ingemar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Gross, Jan Åke Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, J-Å Gross Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .