NP Bil i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med bilar och andra motorfordon, handel med tillbehör till dessa, handel med värdepapper, handel med konst och antikviteter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för NP Bil i Jönköping Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är NP Bil i Jönköping Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1999-09-17 så skapades NP Bil i Jönköping Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel NP Bil i Jönköping Aktiebolag har haft det sedan 2000-01-01.

NP Bil i Jönköping Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-01

556575-8165 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är NP Bil i Jönköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med NP Bil i Jönköping Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-190311 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom NP Bil i Jönköping Aktiebolag är Pettersson, Bengt Niclas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Helene Camilla som är född 1964 och har titeln Suppleant, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .