BEKO Technologies AB

Jönköpings län

Information

BEKO Technologies AB är en verksamhet som finns i Jönköping. I BEKO Technologies AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Abeels, Monique som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Abeels, Monique som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lehner, Manfred som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Koslowski, Werner Gustav som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Huzell, Catarina Elisabet Marie som är född 1966 och har titeln Delgivningsbar person, Karlsson, Bertil Karl-Ivan som är född 1947 och har titeln RevisorBrahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BEKO Technologies AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå BEKO Technologies AB på telefon 036-300518.

Bolaget skall bedriva utveckling, produktion, marknadsföring och service av apparater och anläggningar för avskiljning och beredning av kondensat i tryckluftsystem, trycksatta gassystem och ångsystem och för beredning av luft, tryckluft och trycksatta gaser ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är BEKO Technologies AB av bolagstypen Aktiebolag.

BEKO Technologies AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

BEKO Technologies AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-10-29 och BEKO Technologies AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BEKO Technologies AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

BEKO Technologies AB har 556578-3221 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.