Bernards Konditori AB

Jönköpings län

Information

Bernards Konditori AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Bernards Konditori AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bernards Konditori AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-01-20.

Bernards Konditori AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1999-10-26. Men sedan 2000-01-20 så har Bernards Konditori AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kyrkog. 12, 553 16, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bernards Konditori AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-711121.

Jönköping arbetar för att verksamheter som Bernards Konditori AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bernards Konditori AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva bageri- och caféverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bernards Konditori AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Danås, Åke Carl-Olof -Folkesson, Ann-Karin Katarina.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bernards Konditori AB och det är följande personer, Danås, Åke Carl-Olof som är född 1954 och har titeln VD, Danås, Åke Carl-Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöman, Lars Anders Håkan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Folkesson, Ann-Karin Katarina som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydén Danås, Ingrid Lisbeth som är född 1954 och har titeln Suppleant, Malm, Lars Kennerth Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor.Revisorsgruppen i Värnamo AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bernards Konditori AB är 556578-3411.