Hakarps Reklam AB

Jönköpings län

Information

556578-3585 är organisationsnummer för företaget Hakarps Reklam AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hakarps Reklam AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Hakarps Reklam AB finns i.

Hakarps Reklam AB har varit registrerat sedan 1999-11-12 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hakarps Reklam AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-05-28.

Hakarps Reklam AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hakarps Reklam AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hakarps Reklam AB så kan ni göra det på telefon genom 036-713002 eller genom brev på följande adress:

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tidningsutgivning, reklamproduktion, IT- kommunikation samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hakarps Reklam AB och det är Warell, Björn Lennart som är född 1958 och har titeln VD, Warell, Björn Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Warell, Nellie Marie som är född 1956 och har titeln Suppleant, Sund, Arne Evert som är född 1950 och har titeln Revisor, Björk, Arne Mikael Stefan som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor