Hit & Dit Alltjänst Catrin Jalkander AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Hit & Dit Alltjänst Catrin Jalkander AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Hit & Dit Alltjänst Catrin Jalkander AB är ett av dem. Statusen för Hit & Dit Alltjänst Catrin Jalkander AB är att Bolaget är aktivt.

Hit & Dit Alltjänst Catrin Jalkander AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-11-24. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hit & Dit Alltjänst Catrin Jalkander AB ska trivas.

Hit & Dit Alltjänst Catrin Jalkander AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bud- och transportverksamhet, reparation och underhåll av fordon samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hit & Dit Alltjänst Catrin Jalkander AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01.

Idag är Hit & Dit Alltjänst Catrin Jalkander AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Hit & Dit Alltjänst Catrin Jalkander AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-4402040.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hit & Dit Alltjänst Catrin Jalkander AB är Jalkander, Catrin Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gustav Stig Erland som är född 1960 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Hit & Dit Alltjänst Catrin Jalkander AB har 556578-5986 som sitt organisationsnummer.