Fastighets AB Gamlegården

Jönköpings län

Information

Bolaget skall förvalta fastigheter samt bedriva handel med fastigheter och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fastighets AB Gamlegården vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Fastighets AB Gamlegården ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1999-11-27 så skapades Fastighets AB Gamlegården och bolaget är har F-skattsedel Fastighets AB Gamlegården har haft det sedan 2000-02-15.

Fastighets AB Gamlegården är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-02-15

556578-6992 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är Fastighets AB Gamlegården Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Fastighets AB Gamlegården så går det att nå dem via telefon på 036-187599 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fastighets AB Gamlegården är Antoniusson, Arne Urban som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Antoniusson, Gunnar Jan-Erik som är född 1936 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .