Svenska Prenator Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Svenska Prenator Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Svenska Prenator Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Svenska Prenator Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-02-15.

Svenska Prenator Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1999-11-26. Men sedan 2000-02-15 så har Svenska Prenator Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ådalsv. 19, 561 31, Huskvarna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svenska Prenator Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-130300.

Jönköping arbetar för att företag som Svenska Prenator Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svenska Prenator Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva konsultering, systemering och programmering av mjukvara för datorer och internet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svenska Prenator Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svenska Prenator Aktiebolag och det är följande personer, Björkman, Per Inge som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkman, Berit som är född 1965 och har titeln Suppleant, Malmberg, Stefan Peter Mikael som är född 1973 och har titeln Revisor, Huzell, Catarina Elisabet Marie som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svenska Prenator Aktiebolag är 556579-2792.