Hultman & Toll AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva handel med böcker, papper och kontorsvaror och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta aktier.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hultman & Toll AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Hultman & Toll AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1999-12-01 så skapades Hultman & Toll AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556579-8534 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är Hultman & Toll AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Hultman & Toll AB så går det att nå dem via telefon på 036-714949 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hultman & Toll AB är Hultman, Henrik Johannes som är född 1970 och har titeln VD, Hultman, Henrik Johannes som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultman, Erika Margrethe som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Toll, Yvonne Margarete som är född 1945 och har titeln Suppleant, Olander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Lars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor.