Hårfixarna i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Hårfixarna i Jönköping AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Hårfixarna i Jönköping AB är ett av dem. Statusen för Hårfixarna i Jönköping AB är att Bolaget är aktivt.

Hårfixarna i Jönköping AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-11-25. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Hårfixarna i Jönköping AB ska trivas.

I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hår- och skönhetsvård och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hårfixarna i Jönköping AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-21.

Idag är Hårfixarna i Jönköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Hårfixarna i Jönköping AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-122212.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hårfixarna i Jönköping AB är Nykänen, Juha Olavi som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmberg, Agge Bengt-Olle som är född 1956 och har titeln Suppleant, Sandberg, Erik Arne Peter som är född 1961 och har titeln Revisor, Vätterstadens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Hårfixarna i Jönköping AB har 556579-8641 som sitt organisationsnummer.