MUNKSJÖSTADEN AB

Jönköpings län

Information

MUNKSJÖSTADEN AB är ett av många företag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som MUNKSJÖSTADEN AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

MUNKSJÖSTADEN AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-03-14.

MUNKSJÖSTADEN AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2000-02-02.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MUNKSJÖSTADEN AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Jönköping arbetar för att företag som MUNKSJÖSTADEN AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MUNKSJÖSTADEN AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att inom Jönköpings kommun förvärva, bebygga, äga och förvalta fast egendom och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MUNKSJÖSTADEN AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Nilforsen, Björn Lennart Joachim -Nilforsen, Erik Lennart -Nilforsen, Nils Erik Michael Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MUNKSJÖSTADEN AB och det är följande personer, Nilforsen, Nils Erik Michael som är född 1964 och har titeln VD, Nilforsen, Nils Erik Michael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilforsen, Erik Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mellgren, Erik Gustaf som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilforsen, Björn Lennart Joachim som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bringevik, Sivert Anders Ivar som är född 1949 och har titeln Revisor.Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MUNKSJÖSTADEN AB är 556580-3136.