Logicent Consulting AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Logicent Consulting AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Logicent Consulting AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

Logicent Consulting AB är momsregistrerat sedan2000-08-14 och har organisationsnummer 556580-7558.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 076-3190160 alternativt besöka eller skicka post till Logicent Consulting AB på följande adress Stjärnv. 3, 565 32, Mullsjö.

Logicent Consulting AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-08-14.

I Logicent Consulting AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Hedlund, Åsa Ulrika som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsult- och utbildningsverksamhet inom logistik-, administrations-, marknads-, ekonomi-, organisations-, tillverknings- och dataområdet samt idka finansieringsverksamhet, dock inte sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet, samt idka affärsutveckling av idéer och projekt i egen regi eller i hel- eller delägda dotter- bolag samt idka handel med värdepapper och investeringsobjekt, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.