SYSteam Health & Care Sweden Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och SYSteam Health & Care Sweden Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SYSteam Health & Care Sweden Aktiebolag är ett av dem. Statusen för SYSteam Health & Care Sweden Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

SYSteam Health & Care Sweden Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2000-01-07. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SYSteam Health & Care Sweden Aktiebolag ska trivas.

SYSteam Health & Care Sweden Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall sälja, utveckla och marknadsföra administrativa it-system främst för hälso- och sjukvårdssektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SYSteam Health & Care Sweden Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14.

Idag är SYSteam Health & Care Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med SYSteam Health & Care Sweden Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-429006.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ekblad, Sten Niklas Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med SYSteam Health & Care Sweden Aktiebolag är Hennig, Anna Ylva Elisabeth som är född 1963 och har titeln VD, Hennig, Anna Ylva Elisabeth som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosengren, Claes Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekblad, Sten Niklas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundblad, Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorFalck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

SYSteam Health & Care Sweden Aktiebolag har 556583-1590 som sitt organisationsnummer.