CNC Snickerier AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns CNC Snickerier AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. CNC Snickerier AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

CNC Snickerier AB är momsregistrerat sedan2001-03-02 och har organisationsnummer 556587-0077.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 036-318770 alternativt besöka eller skicka post till CNC Snickerier AB på följande adress Betav. 11, 556 52, Jönköping.

CNC Snickerier AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-03-02.

I CNC Snickerier AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Johansson, Rolf Anders som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Eriksson, Ann-Margret Gunnel som är född 1967 och har titeln Suppleant , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva möbel och inredningssnickerier samt idka därmed förenlig verksamhet.