Livsmedelsservice i Skara AB

Jönköpings län

Information

556588-8863 är organisationsnummer för bolaget Livsmedelsservice i Skara AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Livsmedelsservice i Skara AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Livsmedelsservice i Skara AB finns i.

Livsmedelsservice i Skara AB har varit registrerat sedan 2000-04-01 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Livsmedelsservice i Skara AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-11.

Livsmedelsservice i Skara AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Livsmedelsservice i Skara AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Axberg, Kurt Sigvard Gustav -Johansson, Krister Ingemar

Vill ni komma i kontakt med Livsmedelsservice i Skara AB så kan ni göra det på telefon genom 0511-13125 eller genom brev på följande adress:
Smedstorpsg. 1, 532 37, Skara

Bolaget skall idka partihandel med kött och köttvaror, fågel och vilt samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Livsmedelsservice i Skara AB och det är Johansson, Krister Ingemar som är född 1970 och har titeln VD, Johansson, Krister Ingemar som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Axberg, Kurt Sigvard Gustav som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, From, Karl-Åke Martin som är född 1975 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor