Värdshuset Galgbacken AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Värdshuset Galgbacken AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Värdshuset Galgbacken AB är ett av dem. Statusen för Värdshuset Galgbacken AB är att Bolaget är aktivt.

Värdshuset Galgbacken AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-04-06. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Värdshuset Galgbacken AB ska trivas.

Värdshuset Galgbacken AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-06-01. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurang och cateringverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Värdshuset Galgbacken AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-06-01.

Idag är Värdshuset Galgbacken AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Värdshuset Galgbacken AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0370-76670.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Värdshuset Galgbacken AB är Lundholm, Karl Henrik Kent Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundholm, Anette som är född 1961 och har titeln Suppleant, Modén, Torsten Oskar Peder som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Värdshuset Galgbacken AB har 556589-0802 som sitt organisationsnummer.