TALA PR & Kommunikation AB

Jönköpings län

Information

TALA PR & Kommunikation AB är ett företag som finns i Jönköping. I TALA PR & Kommunikation AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Molin, Elin Anna Katarina som är född 1970 och har titeln VD, Molin, Elin Anna Katarina som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Olof Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlén, Ester Karin Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Sténson, Björn Örjan som är född 1959 och har titeln Revisor, Björn Stenson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med TALA PR & Kommunikation AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå TALA PR & Kommunikation AB på telefon 070-5420938.

Bolaget skall utföra PR-, marknadsföring, varumärkesbyggande- och kommunikationstjänster, (marknads-)undersökningar, projektutvärderingar såväl i Sverige som internationellt samt därmed förenliga uppdrag. Företag ska även äga, förvalta och hyra ut fastigheter och lokaler i Sverige och övriga EU och därmed förenlig verksamhet. Företaget ska även äga och förvalta värdepapper (aktier) och därmed förenlig verksamhet.

Idag är TALA PR & Kommunikation AB av bolagstypen Aktiebolag.

TALA PR & Kommunikation AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

TALA PR & Kommunikation AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-03-17 och TALA PR & Kommunikation AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-05-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TALA PR & Kommunikation AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Per Olof Lennart Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

TALA PR & Kommunikation AB har 556589-3574 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.