M M Bygg-Gross AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för M M Bygg-Gross AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är M M Bygg-Gross AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2000-05-08 så skapades M M Bygg-Gross AB och bolaget är har F-skattsedel M M Bygg-Gross AB har haft det sedan 2000-08-14.

M M Bygg-Gross AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-08-14

556590-4769 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är M M Bygg-Gross AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med M M Bygg-Gross AB så går det att nå dem via telefon på 070-6025791 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom M M Bygg-Gross AB är Gross, Martin Jakob som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Gross, Mattias Oskar som är född 1975 och har titeln Suppleant, Claesson, Pär Anders Tomas som är född 1968 och har titeln Revisor, Svärd Lahi, Eva Kristina som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .