ValvTech Interactive Productions AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och ValvTech Interactive Productions AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ValvTech Interactive Productions AB är ett av dem. Statusen för ValvTech Interactive Productions AB är att Bolaget är aktivt.

ValvTech Interactive Productions AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-05-29. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ValvTech Interactive Productions AB ska trivas.

ValvTech Interactive Productions AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildnings- och konsultverksamhet inom ADB samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ValvTech Interactive Productions AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09.

Idag är ValvTech Interactive Productions AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med ValvTech Interactive Productions AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-348444.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med ValvTech Interactive Productions AB är Andersson, Bo Reiner som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström Andersson, Monica Lili A som är född 1949 och har titeln Suppleant, Westesson, Anders Jacob som är född 1975 och har titeln Revisor, Ahlriksson, Bo Samuel Lennart som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

ValvTech Interactive Productions AB har 556591-9783 som sitt organisationsnummer.