Locellus Finans AB

Jönköpings län

Information

Locellus Finans AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Locellus Finans AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Locellus Finans AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-02-17.

Locellus Finans AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2000-06-27.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Locellus Finans AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Jönköping arbetar för att verksamheter som Locellus Finans AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Locellus Finans AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att, direkt eller indirekt, äga och förvalta lös egendom, såsom värdepapper, och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Locellus Finans AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Locellus Finans AB och det är följande personer, Furfors, Claes Leif som är född 1967 och har titeln Extern VD, Arnhult, Hans Jarl Rutger som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnhult, Ingrid Mia som är född 1969 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Åsell, Bo Kenneth som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Locellus Finans AB är 556593-5573.