Leffes Bilservice i Taberg Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Leffes Bilservice i Taberg Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Leffes Bilservice i Taberg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Leffes Bilservice i Taberg Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-09-12 och har organisationsnummer 556594-8238.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 036-63380 alternativt besöka eller skicka post till Leffes Bilservice i Taberg Aktiebolag på följande adress Ladugårdsg. 2, 562 42, Taberg.

Leffes Bilservice i Taberg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-09-12.

I Leffes Bilservice i Taberg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Nilsson, Eva Margareta som är född 1940 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och service av bilar, däck och tillbehör och därmed förenlig verksamhet.